En svensk artist coaching academy

Hej och välkommen till INDiEPENDIA! Jag som tyckte att en svensk artistcoaching academy vore en bra idé heter Ditte Lindbom. Jag är coach och mångkreatör i egna företaget Ditte Company där jag driver flera olika utvecklande projekt och verksamheter inom musik- och artistbranschen.

Personlig och individuellt anpassad artistcoaching

Med INDiEPENDIA ville jag skapa det jag sett artister ha ett stort behov av genom mina år med studiojobb och labelkoncept. Nämligen personlig och individuellt anpassad artistcoaching! 

Sedan jag påbörjade mitt ”for fun” artistprojekt FRIID känns det alltmer självklart att djupdyka i ”hur” man gör. Inte vad. Såsom det så ofta pratas om. Men få berättar faktiskt HUR på ett sätt som går att översätta till ens egen grej och förstå hur man ska genomföra. Visst finns det massa artist-kurser online, i USA vimlar det av dem! Men vill du få personlig hjälp för just DITT artisteri? Ja, då är det inte lika enkelt att hitta!

En svensk artistcoaching academy

För dig som vill lära dig göra-det-själv kring ditt independent artisteri!

Som egen företagare sen alltid stortrivs jag med att driva min egen grej. Jag lär mig helst gör-det-själv vägen och tycker att självständighet och att ha koll på vad som gäller, ekonomi och business-trix är A och O. Likadant resonerar jag kring musik. För visst vill väl du som artist också va expert på din grej, ha koll på rättigheter och pengar, och hur du tjänar dem? 

Idag bör du absolut lära dig driva ditt independent artisteri om du vill komma framåt, det är min bestämda åsikt! Att ”vänta” på att ”breaket” ska hända, eller att turen ska komma till dig. Det är inte att driva ditt artisteri. Att du däremot är genomtänkt med ett tydligt brand, att du jobbar aktivt online med ditt varumärke och gör kontinuerliga och välplanerade releaser – då jobbar du med ditt artisteri. Vilket är precis vad jag vill lära dig mer om i mitt coaching koncept! 

Ett företagande är ett artisteri. Och ett artisteri är ett företagande!

Om ditt musikprojekt är din hobby och inget mer är det toppen! Men vill du mer än så är det dags att börja tänka ”företag” kring ditt artisteri!

För i slutändan är det samma sak när det kommer till strategier, sälj och marknadsföring. Det är bara olika ”produkter”. Som utbildad inom både varumärkesprofilering, sociala medier och efter att ha jobbat med design parallellt med musiken, hjälper jag dig gärna med helheten kring ditt artisteri! Utöver artistcoaching erbjuder jag även mitt Singel Koncept via skivbolaget Artistia och i min mysiga studio Lövholmen Studio gör jag alla möjliga studiotjänster! 

Vill Du lära dig driva ditt varumärke?

Välkommen att boka coaching!

Häng med online!