Ditte Lindbom

"Min passion är att utveckla ditt entreprenörskap som independent artist!

Engagerad artistcoach

Heeej! Å välkommen hit! Jag som driver INDiEPENDIA heter Ditte Lindbom. Som engagerad artistcoach, musikentreprenör och DIY människa brinner jag för att lära dig göra-det-själv kring ditt independent artisteri!

Här under nystartade INDiEPENDIA Artist Academy erbjuder jag personlig artistcoaching för dig som vill få hjälp att utveckla ditt varumärke och lära dig driva ditt artisteri! I mitt artistcoaching koncept lär du dig jobba aktivt med ditt artistskap online liksom hur du skapar, genomför och promotar ett kreativt musiksläpp!

Ditte Lindbom

Med fokus på att utveckla independent artister!

Min musikbakgrund startade i att spela instrument. Ett antal år senare hittade jag hem i låtskrivande och produktion. Så småningom startade jag labeln Young Music Sweden 2015.

Då utformade jag också ett Singel Koncept med allt från musik till coaching och release service inkluderat. Ett singelsläpps-koncept som jag numera, liksom labeln, tagit med mig in i nya skivbolaget Artistia Music Group. 

Att släppa musik är enkelt. Driva sitt artisteri svårare!

Så för att hjälpa artister, som släpper musik själv, utveckla sitt varumärke och entreprenörskap utvecklade jag INDiEPENDIA Artist Academy!

En artistutbildande verksamhet för självständiga artister som vill lära dig göra-det-själv kring att driva sitt artisteri framåt. För att släppa musik, det är enkelt. Medan att få fart på det kan ta både lång tid och kräva mycket arbete. Något som jag gärna hjälper dig ta tag i och lär dig mer om i mitt artistcoaching koncept!

Ditte Lindbom

One-stop-shop med flera kreativa verksamheter

Som multipassionerad mångkreatör driver jag flera olika verksamheter för både artister och soloföretagare inom mitt företag Ditte Company i mysiga Lövholmen Studio på landet söder om Stockholm! Parallellt med ”for fun” projekt som Melytone och egna artistprojektet FRIID.

Livet som egen företagare är något jag alltid stortrivts med! Som engagerad gör-det-själv människa brinner jag också för att lära och inspirera andra att driva sin grej! Utöver artistservice erbjuder jag därför även coaching för soloföretagare liksom webbdesign för både företag och dig som är artist! Tillsammans blir det lite av en ”one-stop-shop” för dig som vill utveckla ditt artisteri! 

prenumerera på

Inspo-brevet

Välkommen som prenumerant!

Som coach och kreatör för både artister och soloföretagare med flera verksamheter i egna företaget Ditte Company skriver jag ett gott & blandat nyhetsbrev då och då! Här får du som vill utvecklas alla möjliga tips och inspiration för kring att driva varumärke och entreprenörskap! 

Vill Du lära dig driva ditt varumärke?

Välkommen att boka coaching!

Häng med online!