lär dig driva ditt varumärke som artist!

Artistcoaching för dig som vill nå ut!

Välkommen till INDiEPENDIA och en svensk artistcoaching academy! Konceptet ”Lär dig driva ditt varumärke som artist” är framtaget för dig som vill bygga och nå ut med ditt varumärke som artist! Jag som kommer hjälpa dig utveckla ditt entreprenörskap online och hur du skapar och marknadsför ett kreativt musiksläpp heter Ditte Lindbom.

Lär dig driva ditt varumärke som artist

8 veckors artistcoaching hur du bygger ditt varumärke och når ut!

Artistcoaching konceptet ”Lär dig driva ditt varumärke som artist” passar perfekt för dig som släpper musik och vill lära dig göra-det-själv kring ditt varumärke och entreprenörskap som artist! Med personlig och engagerad coaching för just ditt artisteri och musikprojekt får du individuellt anpassad hjälp 60 min i veckan under 8 veckor! Under utbildningen lär du dig att forma ditt varumärke och skapa strategier i dina sociala media kanaler. Du kommer också lära dig hur du både skapar, genomför och marknadsför ett kreativt musiksläpp!

Mål & Mindset

Vilket är ditt mål som artist? Och hur långt vill du nå ut med din musik? Här gör vi upp en plan vart du ska börja och hur du tar dig vidare mot dit du vill komma!

Varumärke

För att nå ut med Din musik, och veta hur just Du ska sticka ut bland alla andra, behöver Du som artist veta vad som är unikt för Dig – vilket är Ditt varumärke?

Sociala medier

Hur aktiv är du med ditt artistskap online? Här får du hjälp att starta upp eller utveckla dina kanaler och närvaro online med rätt strategier för ditt varumärke som artist.

innehåll & Image

För att bygga fanbase online behövs ett genomtänkt innehåll som andra vill följa! Lär dig skapa rätt content i sociala medier paketerat i din visuella image!

Kreativ release

Från noll till tusentals streams på Spotify, hur då? Här pratar vi om vikten av en välplanerad release och det material du behöver ha redo inför ditt musiksläpp!

Presskit

För att mottagare av din release ska förstå och fatta intresse för dig och din musik är det viktigt att skapa ett väl uttryckt, träffande och genomtänkt presskit!

PR Musiksläpp

Nu är det dags att planera marknadsföring av ditt musiksläpp. Vilka är de rätta mottagarna i gammelmedia och online för ditt varumärke och musikstil?

live/online?

Brinner du för att uppträda live eller är du en kreativ online-artist? Här går vi igenom lite idéer hur du kan tänka kring din live akt på scenen eller din live aktivitet online!

Nyfiken på artistcoaching?

Jag som driver INDiEPENDIA och kommer hjälpa dig utveckla ditt varumärke heter Ditte Lindbom. Förutom artistcoach, låtskrivare, producent och designer är jag utbildad inom sociala medier och varumärkesprofilering. Min passion är att lära dig driva ditt varumärke och hjälpa dig utveckla ditt entreprenörskap som independent artist!

Boka ett kostnadsfritt möte med mig så pratar vi om din utveckling!

På mötet berättar jag mer om artistcoaching konceptet och du får gärna ställa frågor! Träffa mig online eller i mysiga Lövholmen Studio på landet strax söder om Stockholm!

Lär dig driva ditt varumärke som artist

Vad som ingår & vad det kostar

I artistcoaching konceptet ”Lär dig driva ditt varumärke som artist” som består av 8 moduler får du 60 min engagerad online coaching i veckan under 8 veckor. Vid varje modul får du kreativa hemuppgifter med uppföljning och extra support för frågor!

8 moduler x 60 min

*Du kan närsomhelst avbryta coachingen om den inte skulle motsvara dina behov! Vill du återuppta coachingen igen startar den dock om från modul 1 igen i mån av plats vid nästa ocaching period. I angivet pris ingår moms.

650 kr/modul

Välj coaching period

Välj att boka din coaching vid en av nedan fyra perioder. En rekommendation är att du har minst en, gärna två, månaders mariginal till ditt musiksläpp efter avslutad coaching!

10% rabatt

Bonus!

Genomför du alla 8 moduler av coachingen inklusive 8 inlämnade hemuppgifter får du 10% rabatt på totalpriset!

5200 kr

4680 kr

Dela den här sidan!

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
Email
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter

Vill Du lära dig driva ditt varumärke?

Välkommen att boka coaching!

Häng med online!