Artistbloggen

Artiklar & Tips för ditt indie artisteri!

Heeej! Å välkommen hit till INDiEPENDIA och artistbloggen! Här skriver jag, Ditte, coachande tips till dig som vill utveckla ditt varumärke och entreprenörskap som independent artist! 

Senaste inläggen

Mindset

Skapa ett hållbart mindset för ditt artisteri!

Med rätt mindset kring ditt artisteri lär du dig fokusera på dig och ditt artistskap istället för att lägga energi på vad alla andra gör! För ingen annan är ju som du. Hitta det som är unikt för just dig och din musik!

Lyft fram teamet bakom ditt artisteri!
Mindset

Lyft fram teamet bakom ditt artisteri!

Lyfter du fram dem, teamet bakom ditt artisteri? Kanske hade du inte ens kommit dit du kommit idag utan ditt team. Vilka är de? Ge dem cred för sitt jobb!

bygga varumärke som artist
Varumärke

Börja bygg ditt varumärke som artist!

Vill du lyckas med ditt independent artistskap? Då behöver du lära dig att bygga ditt varumärke! För precis som med ett företag måste du ta fram det unika med dig och visa vad det är du vill sälja för att kunna tjäna pengar!

budget för din release
Release Tips

Hur du gör en budget för din release!

Hur ser din budget ut för din release? Musiken är förstås viktig. Men det är också marknadsföring om du vill nå ut. Därför gäller det att inte satsa hela budgeten på bara musiken.

Häng med online!

prenumerera på

Inspo-brevet

Som coach och kreatör för både artister och soloföretagare med flera verksamheter i egna företaget Ditte Company skriver jag ett gott & blandat nyhetsbrev då och då! Här får du som vill utvecklas alla möjliga tips och inspiration för kring att driva varumärke och entreprenörskap! 

Kategorier